MOŠKO STRIŽENJE

K urejeni podobi spada tudi urejena frizura moškega. V našem salonu se vseskozi ravnamo po modnih smernicah moškega striženja. Naše delo temelji na individualnem pristopu, zato boste od nas odšli s frizuro kot si želite. Mnogi moški se poleg striženja odločijo tudi za barvanje las pri katerem pa uporabljamo visoko kvalitetne barve JOICO s katerimi se skušamo čimbolj približati naravni barvi las. V zadnjem času so najbolj moderne malo daljše in razkuštrane lase vendar je na voljo veliko različnih frizur kot so klasične frizure, športne frizure, elegantne…. seveda pa je striženje odvisno od želje vsakega posameznika.

BARVANJE LAS

V našem salonu dajemo velik poudarek na regeneracijo las zato pri barvanju uporabljamo visoko kvalitetno barvno in lasno kozmetiko JOICO, katera nam zagotavlja visoko zaščito las. Ker želimo našim strankam ponuditi nekaj boljšega in edinstvenega, nudimo tudi 100% naravno kozmetiko ter barvanje s kanami KHADI in LAGONA, katero so včasih uporabljale tudi naše babice. Nudimo vam klasično, večbarvno in večplastno barvanje. Za lepe in lepo pobarvane lase vedno uporabljamo profesionalne barve ter upoštevamo dejavnike, ki vplivajo na končni rezultat.

ŽENSKO STRIŽENJE

V našem salonu poskrbimo tako za žensko in moško striženje kakor tudi za striženje naših najmlajših članov. Znamo prisluhniti vaših željam saj je pri nas stranka zmeraj kvalitetno postrižena kajti ogromno poudarka dajemo na samo striženje. Nenehno se izobražujemo in smo vedno v koraku z modnimi smernicami. Klasične in modne pričeske so naša strast zato se stranke rade vračajo nazaj.

FEN FRIZURA

Urejeni lasje predstavljajo našo celotno podobo zato se čedalje več žensk odloča za fen frizuro saj bodo njihovi lasje ostali sveži in lepo urejeni tudi po nekaj dni. Želite lepo, bleščečo in urejeno frizuro? Po posvetovanju s stranko naredimo frizuro po vaših željah. Nobena frizura nam ni izziv saj se nenehno izobražujemo in smo vseskozi v skladu z najnovejšimi smernicami. Skozi naša vrata boste odšla kot princesa in tako se smete tudi počutiti.

STRIŽENJE OTROK

S prijaznim pristopom in veliko mero potrpežljivosti poskrbimo, da je obisk našega salona oziroma frizerja prijeten in brez strahu. Otroci imajo velikokrat najzahtevnejše želje saj želijo, da je njihova frizura popularna in da jih sovrstniki opazijo. Z našimi bogatimi izkušnjami bomo pripomogli k temu in se čimbolj približali k stilu frizure, ki jo želi vaš najmlajši član.